Tarif

Patatesli Kanepe Tarifi

Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Patatesli Kanepe Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 16
  • Kaydet

Patatesli Kanepe Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
325 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu

Patatesli Kanepe Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
  • Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
  • Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
  • Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
  • Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, haşlanmış yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri

Çikolatalı Hurma Topları Tarifi
approved
23B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Lavantalı Fit Böğürtlen Tarifi
17B Görüntüleme
Selin Güloğlu
Selin Güloğlu
Yaşar Üniversitesi - Öğr. Gör. Eğitmen Şef
Omega Bar Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
4B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.