Tarif

Patatesli Kanepe Tarifi

Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Patatesli Kanepe Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 16
  • Kaydet

Patatesli Kanepe Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
325 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu

Patatesli Kanepe Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
  • Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
  • Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
  • Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
  • Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, haşlanmış yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri

Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Bal Kabaklı Chia Puding Tarifi
17B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Bal Kabaklı Bruschetta Tarifi
16B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Çikolatalı Truffle Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.