Tarif

Pişmeyen Labneli Puding Tarifi

Pratik yapımıyla pişmeyen labneli puding tarifi nasıl yapılır? Kremalı, labneli hafif bir tatlı olan bu pudingi mutlaka denemelisiniz.
30 Dakika
2 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Karıştırma
Pişmeyen Labneli Puding Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 20
  • Kaydet

Pişmeyen Labneli Puding Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket yulaflı bisküvi
200 g Pınar Labne
Pınar
100 ml Pınar Krema
Pınar
dilediğiniz reçel veya marmelat

Pişmeyen Labneli Puding Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Yulaflı bisküvileri robotta ezin.
  • Labne ve kremayı bir karıştırma kabına alın ve mikser yardımı ile çırpmaya başlayın.
  • Pürüzsüz bir kıvam alana kadar bu işlemi sürdürün.
  • Verinleri sunacağınız bardakların tabanına ezdiğiniz bisküvileri yerleştirin.
  • Üzerine hazırladığınız kremayı ilave edin.
  • Kremanın üzerine reçel ekleyin ve bunu bardak dolana kadar bir kez daha tekrarlayın.
  • Hazırladığınız tatlıları dolapta soğuttuktan sonra servis yapın.

Pişmeyen Labneli Puding Tarifi Püf Noktası

*Bu tarifi pudra şekeri ile karıştırdığınızda taze meyve püreleri ile de deneyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Ramazan Lokması Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
19B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Crunch Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Meyveli Bisküvili Bardak Tatlısı Tarifi
22B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.