Tarif

Üstü Açık Sandviç Tarifi

Ekmek üzeri atıştırmalık sandviçler, günün her saati acıktığınızda imdadınıza yetişiyor. Pratik sandviçler listenize eklemeyi unutmayın!
15 Dakika
2 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 18B
  • 81
  • Kaydet

Üstü Açık Sandviç Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 dilim ekşi mayalı ekmek
az miktardazeytinyağı
10 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 tutam tuz
4 dilim Pınar Aç Bitir Salam
Pınar
6 adet kiraz domates
12 adet mini mozzeralla peyniri
6 yaprak taze fesleğen

Üstü Açık Sandviç Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Ekmeği ince dilimler halinde kesin, üzerine zeytinyağı, erimiş tereyağı ve tuz gezdirin.
  • Fırın ızgarada, yanları kahverengileşinceye kadar kızartın.
  • Salam dilimlerini ve domatesleri bölerek, mini mozeralla peynir toplarıyla beraber ekmeklerin üzerine eşit olarak yerleştirin.
  • Son olarak fesleğen yapraklarını da ilave edin ve üzerilerine bir kez daha zeytinyağı gezdirin.
  • Dilerseniz bu şekilde, dilerseniz de birkaç dakika fırında pişirerek sunabilirsiniz.
  • Alternatif olarak sarımsaklı zeytinyağı kullanabilirsiniz.

Üstü Açık Sandviç Tarifi Püf Noktası

*Kişi sayısına göre malzemeleri artırabilirsiniz!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Dana Kaburgalı Taco Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
28B Görüntüleme
Somon Burger Tarifi
35 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme
Şeftalili Somon Roll Tarifi
15 Dakika
1 Kişilik
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.