- Tarifler
- Fast Food Tarifleri
- Üstü Açık Sandviç Tarifi
Tarif
Üstü Açık Sandviç Tarifi
Ekmek üzeri atıştırmalık sandviçler, günün her saati acıktığınızda imdadınıza yetişiyor. Pratik sandviçler listenize eklemeyi unutmayın!
15 Dakika
2 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 17B
- 81
- Kaydet
Üstü Açık Sandviç Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 dilim ekşi mayalı ekmek
az miktardazeytinyağı
2 tutam tuz
6 adet kiraz domates
12 adet mini mozzeralla peyniri
6 yaprak taze fesleğen
Üstü Açık Sandviç Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Ekmeği ince dilimler halinde kesin, üzerine zeytinyağı, erimiş tereyağı ve tuz gezdirin.
- 2Fırın ızgarada, yanları kahverengileşinceye kadar kızartın.
- 3Salam dilimlerini ve domatesleri bölerek, mini mozeralla peynir toplarıyla beraber ekmeklerin üzerine eşit olarak yerleştirin.
- 4Son olarak fesleğen yapraklarını da ilave edin ve üzerilerine bir kez daha zeytinyağı gezdirin.
- 5Dilerseniz bu şekilde, dilerseniz de birkaç dakika fırında pişirerek sunabilirsiniz.
- 6Alternatif olarak sarımsaklı zeytinyağı kullanabilirsiniz.
Üstü Açık Sandviç Tarifi Püf Noktası
*Kişi sayısına göre malzemeleri artırabilirsiniz!

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Fast Food Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.