Tarif

Üstü Açık Sandviç Tarifi

Ekmek üzeri atıştırmalık sandviçler, günün her saati acıktığınızda imdadınıza yetişiyor. Pratik sandviçler listenize eklemeyi unutmayın!
15 Dakika
2 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 18B
  • 81
  • Kaydet

Üstü Açık Sandviç Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 dilim ekşi mayalı ekmek
az miktardazeytinyağı
10 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 tutam tuz
4 dilim Pınar Aç Bitir Salam
Pınar
6 adet kiraz domates
12 adet mini mozzeralla peyniri
6 yaprak taze fesleğen

Üstü Açık Sandviç Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Ekmeği ince dilimler halinde kesin, üzerine zeytinyağı, erimiş tereyağı ve tuz gezdirin.
  • Fırın ızgarada, yanları kahverengileşinceye kadar kızartın.
  • Salam dilimlerini ve domatesleri bölerek, mini mozeralla peynir toplarıyla beraber ekmeklerin üzerine eşit olarak yerleştirin.
  • Son olarak fesleğen yapraklarını da ilave edin ve üzerilerine bir kez daha zeytinyağı gezdirin.
  • Dilerseniz bu şekilde, dilerseniz de birkaç dakika fırında pişirerek sunabilirsiniz.
  • Alternatif olarak sarımsaklı zeytinyağı kullanabilirsiniz.

Üstü Açık Sandviç Tarifi Püf Noktası

*Kişi sayısına göre malzemeleri artırabilirsiniz!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri

Ton Balıklı Sandviç Tarifi
218B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
Kuzu Göbeği Mantarlı Dürüm Tarifi
12B Görüntüleme
Şeftalili Somon Roll Tarifi
15 Dakika
1 Kişilik
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.