Tarif

Vişne Kebabı Tarifi

Ekşi vişnenin leziz kıyma ile uyumu muhteşem vişne kebabı tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tencere
Vişne Kebabı Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 26
  • Kaydet

Vişne Kebabı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g yağsız köftelik kıyma
1 adet soğan
500 g vişne
20 g salça
10 g tuz
5 g karabiber
5 g yenibahar
10 g toz kırmızı biber
50 g zeytinyağı

Vişne Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Eti tuz, karabiber, kırmızı biber ve yenibaharla iyice yoğurun.
  • Minik parçalar koparıp, elinizi suya batırarak vişne büyüklüğünde kıymaları yuvarlayın.
  • Bir tencere de halka doğradığınız soğanları soteledikten sonra domates salçasını ekleyin.
  • Arkasından yuvarladığınız köfteleri ekleyin.
  • Yarım kilogram vişnenin şeklini bozmadan çekirdeklerini çıkarın.
  • Yarım kilogram vişnenin suyunu sıkın.
  • Sıktığınız vişne suyunu ve tuzu soğan karışımının üzerine ilave edip pişirin.
  • Et iyice piştikten sonra çekirdeğini çıkardığınız vişneleri etin üzerine koyup kaynatın.
  • 4-5 dakika da vişnelerle birlikte piştikten sonra sunum yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Modern Beyti Tarifi
60 Dakika
2 Kişilik
17B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Adıyaman Köfte Tarifi
115 Dakika
4-6 Kişilik
19B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Müşerref Hanım Güveci Tarifi
140 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.