Tarif

Vişne Kebabı Tarifi

Ekşi vişnenin leziz kıyma ile uyumu muhteşem vişne kebabı tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tencere
Vişne Kebabı Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 26
  • Kaydet

Vişne Kebabı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g yağsız köftelik kıyma
1 adet soğan
500 g vişne
20 g salça
10 g tuz
5 g karabiber
5 g yenibahar
10 g toz kırmızı biber
50 g zeytinyağı

Vişne Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Eti tuz, karabiber, kırmızı biber ve yenibaharla iyice yoğurun.
  • Minik parçalar koparıp, elinizi suya batırarak vişne büyüklüğünde kıymaları yuvarlayın.
  • Bir tencere de halka doğradığınız soğanları soteledikten sonra domates salçasını ekleyin.
  • Arkasından yuvarladığınız köfteleri ekleyin.
  • Yarım kilogram vişnenin şeklini bozmadan çekirdeklerini çıkarın.
  • Yarım kilogram vişnenin suyunu sıkın.
  • Sıktığınız vişne suyunu ve tuzu soğan karışımının üzerine ilave edip pişirin.
  • Et iyice piştikten sonra çekirdeğini çıkardığınız vişneleri etin üzerine koyup kaynatın.
  • 4-5 dakika da vişnelerle birlikte piştikten sonra sunum yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Kinoalı Sebzeli İsveç Köfte Tarifi
17B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kilis Tava Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
586B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Papaz Yahnisi Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
79B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.