Bugün Ne Pişirsem?

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
18.01.2019
Fırınlanmış Domates Çorbası Tarifi

Türk usulü fırınlanmış domates çorbası tarifi nasıl yapılır? Fırında közlenmiş mis gibi domates çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?

60 Dakika
4-6 Kişilik
40B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
08.05.2019
Hamsiköy Fırın Sütlacı Tarifi

Meşhur Hamsiköy Sütlacı nasıl yapılır? Hamsiköy fırın sütlacı tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir?

90 Dakika
2-4 Kişilik
96B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
27.01.2020
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Kışın en çok tüketilen sağlıklı mı sağlıklı tariflerinden birini daha sizler için yaptık! Kereviz sevmeyenlerin fikrini değiştirecek zeytinyağlı kereviz yemeği tarifi. Zeytinyağlı kereviz hangi malzemelerle yapılır? Zeytinyağlı kereviz yemeği nasıl pişirilir? İşte detaylar...

40 Dakika
2-4 Kişilik
76B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
18.05.2021
Babagannuş Tarifi

Babagannuş veya Abugannuş, ana malzemesi közlenmiş patlıcan olan babagannuş, yöresel farklılıklar gösteren, hem salata hem de meze olarak servis edilebilen enfes bir lezzettir. Babagannuş nedir? Babagannuş tarifi nasıl yapılır? Közlenmiş biber, domates ve sarımsağın patlıcanla buluştuğu bu tarif, sofralarınıza otantik bir tat katacak. En iyi kıvamı ve lezzeti yakalamak için püf noktalarıyla birlikte babagannuş yapımını adım adım öğrenin!

45 Dakika
2-4 Kişilik
65B Görüntüleme