Bugün Ne Pişirsem?

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
14.04.2022
Helvai Hakani Tarifi

Bu tarife bayılıyorum! Ramazan ayına özel lezzetlerden: Helva-i Hakani tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü Helva-i Hakani yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
117B Görüntüleme
30.10.2019
Kremalı Mantar Çorbası Tarifi

Kış aylarının en çok tercih edilen çorba tariflerinden birini sizler için derledik! Tarifi bizden, denemesi sizden... Kremalı mantar çorbası tarifi nasıl yapılır?

30 Dakika
2-4 Kişilik
46B Görüntüleme
20.03.2020
Haydari Tarifi

Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarif, sadece birkaç malzeme ile sofralarınıza ferah bir dokunuş katar. Türkiye lezzet haritasında birçok yerde karşımıza çıkan ve çok sevilen Haydari tarifi nasıl yapılır?

20 Dakika
4-6 Kişilik
595B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
24.04.2021
Fava Tarifi

Bakla ezmesi olarak da bilinen fava, Türk mutfağının sevilen ve besleyici mezelerinden biridir. Zeytinyağlı fava, hem lezzetli hem de sağlıklı bir seçenek sunar. Yumuşacık dokusu ve zeytinyağının verdiği nefis aromayla sofralarınıza şıklık katacak bu tarifi, en iyi sonucu almanız için püf noktalarıyla birlikte sizlere sunuyoruz.

40 Dakika
4-6 Kişilik
985B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
12.08.2024
Izgara Levrek Tarifi

Theragone Barbekü ile mükemmel levrek pişirmenin sırlarını keşfedin! Theragone’un gelişmiş ızgara sistemi, levreğin dışını çıtır, içini ise sulu tutarak eşsiz bir lezzet sunar. Yanında servis edilen ızgara havuç, kuşkonmaz ve patatesler ise lezzet uyumunu kusursuz bir şekilde tamamlar. Peki, ızgara levrek tarifi nasıl yapılır? Levrek nasıl temizlenir ve filetosu nasıl çıkarılır? Levrek pişirmenin incelikleri nelerdir? Barbeküde adım adım hazırlanan enfes ızgara levrek tarifini keşfedin!

50 Dakika
2 Kişilik
22B Görüntüleme