- Tarifler
- Makarna Tarifleri
- 4 Peynirli Spaghetti Tarifi
Tarif
4 Peynirli Spaghetti Tarifi
Peynirlerin eşsiz dansı.
25 Dakika
6-8 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere

Paylaş
- 49B
- 121
- Kaydet
4 Peynirli Spaghetti Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g spagetti
35 g gorgonzola peyniri
35 g fontina peyniri
2 g muskat
1 g beyaz biber
50 g rendelenmiş parmesan peyniri
50 g pecorino peyniri
2 g tuz
4 Peynirli Spaghetti Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Orta-kısık ateşte sütü ısıtmaya başlayın, ısınan süte gozgonzola ve fontina peynirini, muskat rendesini ve beyaz biberi ekleyin.
- 2Peynirler eriyinceye ve homojen bir yapı elde edene kadar sürekli karıştırın.
- 3Makarnayı 1,5 litre suda tuzunu ekleyerek 8 dakika kadar haşlayın ve süzüp büyük bir tava veya tencereye aktarın.
- 4Makarnanın üstüne sosu döküp parmesan ve pecorino peynirini ekleyip sos kalınlaşıp makarnayı kaplayana kadar karıştırın.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri

Onur Arslan
Akademi Mutfak Eğitmen & İşletme Ortağı - Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı

25 Dakika
2-4 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.