Tarif

4 Peynirli Spaghetti Tarifi

Peynirlerin eşsiz dansı.
25 Dakika
6-8 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
4 Peynirli Spaghetti Tarifi
Paylaş
  • 53B
  • 121
  • Kaydet

4 Peynirli Spaghetti Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g spagetti
240 g Pınar Süt
Pınar
35 g gorgonzola peyniri
35 g fontina peyniri
2 g muskat
1 g beyaz biber
50 g rendelenmiş parmesan peyniri
50 g pecorino peyniri
2 g tuz

4 Peynirli Spaghetti Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Orta-kısık ateşte sütü ısıtmaya başlayın, ısınan süte gozgonzola ve fontina peynirini, muskat rendesini ve beyaz biberi ekleyin.
  • Peynirler eriyinceye ve homojen bir yapı elde edene kadar sürekli karıştırın.
  • Makarnayı 1,5 litre suda tuzunu ekleyerek 8 dakika kadar haşlayın ve süzüp büyük bir tava veya tencereye aktarın.
  • Makarnanın üstüne sosu döküp parmesan ve pecorino peynirini ekleyip sos kalınlaşıp makarnayı kaplayana kadar karıştırın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Makarna Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Keşli Cevizli Erişte Tarifi
21B Görüntüleme
Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
Ispanaklı Ravioli Tarifi
70 Dakika
4-6 Kişilik
2B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Cheddar Peynirli Fırın Makarna Tarifi
25B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.