Tarif

Bal Kabağı Borani Tarifi

Bal kabağından yapabileceğiniz enfes bir tarif daha 'Kabak Borani' tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Tencere
Bal Kabağı Borani Tarifi
Paylaş
  • 25B
  • 106
  • Kaydet

Bal Kabağı Borani Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g bal kabağı
2 tutam kaya tuzu
200 g Pınar Organik Yoğurt
Pınar
25 g Pınar Tereyağı
Pınar

Bal Kabağı Borani Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bal kabaklarını küp küp doğrayın ve kaya tuzu ile bol suda 20 dakika yumuşayana kadar haşlayın.
  • Bal kabakları haşlanınca bir süzgeç yardımı ile dikkatlice süzün ve bekletin.
  • Bu esnada yoğurdu güzelce çırpın. Bal kabaklarını servis tabağına koyup üzerine yoğurdu gezdirin.
  • Tereyağını bir tavada hafifçe yakıp boraninin üzerine dökerek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Közlenmiş Patlıcan Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
30B Görüntüleme
Miyu Deco
Miyu Deco
Yemek ve Ürün Fotoğrafçısı
Nohutlu Semizotu Mezesi Tarifi
approved
54B Görüntüleme
Humuslu Pancar Salatası Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
23B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.