- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Tarifi
Tarif
Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Tarifi
Mezelerin kralı, taze baharatlı ve Pınar Ekşi Kremalı haydari tarifi...
20 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma

Paylaş
- 18B
- 36
- Kaydet
Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g süzme yoğurt
1/4 demet dereotu
1/4 demet taze nane
5 g tuz
1 diş sarımsak
Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Dereotu ve naneyi ince ince kıyın.
- 2Karıştırma kabına süzme yoğurt ve kremayı alın.
- 3Dereotu, nane, ezilmiş sarımsak ve tuz ekleyerek karıştırın.
- 4Servis tabağına alın, üzerine dereotu serperek servis edin.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?