Tarif

Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Tarifi

Mezelerin kralı, taze baharatlı ve Pınar Ekşi Kremalı haydari tarifi...
20 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 37
  • Kaydet

Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g süzme yoğurt
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
1/4 demet dereotu
15 g Pınar Tereyağı
Pınar
1/4 demet taze nane
5 g tuz
1 diş sarımsak

Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Dereotu ve naneyi ince ince kıyın.
  • Karıştırma kabına süzme yoğurt ve kremayı alın.
  • Dereotu, nane, ezilmiş sarımsak ve tuz ekleyerek karıştırın.
  • Servis tabağına alın, üzerine dereotu serperek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Cevizli Çerkez Tavuğu Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
121B Görüntüleme
Miyu Deco
Miyu Deco
Yemek ve Ürün Fotoğrafçısı
Nohutlu Semizotu Mezesi Tarifi
approved
58B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Mütebbel Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
177B Görüntüleme

Yorumlar (1)

Olcay Çoban
· 13.04.2018

hafif ve pratik bir tarif, teşekkürler.

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi