Tarif

Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi

Pratik ve lezzetli tariflerde bugün! Pratik ve lezzetli yoğurtlu kabak tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 152
  • Kaydet

Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g buğday
3 adet yeşil kabak
1 adet kuru soğan
200 g Pınar Yoğurt
Pınar
2 diş sarımsak
dereotu

Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
  • Kabakları iri küpler halinde doğrayın ve bol yağda kızartın.
  • Yağlı kağıt üzerinde fazla yağı süzdürün.
  • Kuru soğanı piyazlık doğrayın.
  • Yoğurdu ezilmiş sarımsakla iyice karıştırın.
  • Kabakları soğan ve buğdayla karıştırıp tuzunu ekleyin.
  • Servis tabağına aktarın üzerine sarımsaklı yoğurt sosu dökün.
  • İnce doğranmış dereotunu serpin ve servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Frenk Cacığı Tarifi
15 Dakika
2-4 Kişilik
39B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Mütebbel Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
172B Görüntüleme
Oktay Marangoz
Oktay Marangoz
Executive Owner Chef
Cevizli Reyhanlı Soğuk Patlıcan Tarifi
approved
35B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.