Tarif

Fırında Mantar Tarifi

Ara sıcak tariflerinin gözdesi: Fırında mantar tarifi nasıl yapılır? Fırında mantar yapımında nelere dikkat edilir? İşte detaylar...
25 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 27B
  • 108
  • Kaydet

Fırında Mantar Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g mantar
100 g Pınar Cheddar Peyniri
Pınar
100 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
100 g ceviz içi
tuz&karabiber
100 g Pınar Tereyağı
Pınar
30 ml zeytinyağı

Fırında Mantar Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Cheddar ve kaşar peynirlerini rendeleyin ve bir mutfak kabının içerisinde karıştırın.
  • Tereyağını küpler halinde dilimleyin ve önceden temizlediğiniz mantarların içerisine yerleştirin.
  • Mantarların içerisine önce tereyağı küplerini yerleştirin ardından üzerlerine yarım ceviz içi ve cheddar ile kaşar peyniri karışımını ilave edin.
  • Mantarları hazırladıktan sonra üzerlerine bir miktar tuz karabiber ilave edin ve isteğinize göre üzerlerine zeytinyağı gezdirin.
  • Yağlı kağıt serili tepsinin üzerine mantarları yerleştirin.
  • Tepsiyi fırına yerleştirerek peynirler eriyene ve mantarlar pişene kadar ısıtın. Sıcak olarak servis edin, afiyet olsun.

Fırında Mantar Tarifi Püf Noktası

*Miktarlar kullanacağınız mantar adedine göre değişiklik gösterecektir.
*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak Tarifleri

İçli Köfte Tarifi
75 Dakika
6-8 Kişilik
226B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Çığırtma Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
57B Görüntüleme
Patatesli Sucuklu Kroket Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar (1)

Sena Öz
· 29.08.2020

Tahmini kalorisi ne kadardır