Tarif

Fıstıklı Bonfile Tarifi

Şık sunumu ile leziz fıstıklı bonfile tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Fıstıklı Bonfile Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 23
  • Kaydet

Fıstıklı Bonfile Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g bonfile
tuz&karabiber
100 g Antep fıstığı
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
1/2 demet semizotu

Fıstıklı Bonfile Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bonfileleri enlemesine dört eşit parçaya bölün ve bir kesme tahtasının üzerinde tuz&karabiber ve az miktarda zeytinyağı ile marine edin. Önceden ısıtılmış ızgarada her tarafını 1’er dakika pişirerek iz verin.
  • Kenar kısımlarını Antep fıstığına bulayıp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10 dakika pişirin.
  • Bu esnada bir tavada ince kıyılmış soğan ve sarımsakları tereyağında soteleyin. Üzerine kıyılmış semizotunu ekleyip kavurun.
  • Hazır olan bonfileleri güzel bir servis tabağına aldıktan sonra sotelenmiş semizotuyla servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Ankara Tava Tarifi
100 Dakika
2-4 Kişilik
38B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Sahanda Kuzu Külbastı Tarifi
39B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Tas Kebabı (Lokanta Usulü) Tarifi
163B Görüntüleme

Yorumlar (2)

... ....
· 30.04.2020

Daha ayrıntılı bilgi ve görüntü olabilirdi

sarenur yüksel
· 04.01.2022

sirkeyi hangi aşamada dökmem gerekiyor?