- Tarifler
- Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
- Kalamar Salatası Tarifi
Tarif
Kalamar Salatası Tarifi
Salatanın enfes deniz mahsullü hali, kalamar salatası tarifi nasıl yapılır?
15 Dakika
2-4 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Soteleme

Paylaş
- 22B
- 30
- Kaydet
Kalamar Salatası Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
7 adet arpacık soğan
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
1 adet sarı biber
1 adet domates
2 diş sarımsak
20 ml zeytinyağı
10 g maydanoz
yeteri kadar tuz
Kalamar Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Arpacık soğanların, sarımsakların ve domateslerin kabuklarını soyun.
- 2Biber ve domatesleri küp küp doğrayın.
- 3Zeytinyağı koyduğunuz tavaya sırasıyla soğanları, biberleri, domatesleri, sarımsakları ve tuzu ekleyerek 2 dakika soteleyin.
- 4Kalamarları ekleyip 2 dakika daha soteleme işlemine devam edin.
- 5Kalamar salatası hazır ince kıyılmış maydanoz ile servis edin.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri

Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı

50 Dakika
2 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.