Tarif

Kıymalı Patatesli Börek Mantısı Tarifi

Çıtır çıtır, mis gibi kıymalı patatesli börek mantısı tarifi...
40 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Kıymalı Patatesli Börek Mantısı Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 9
  • Kaydet

Kıymalı Patatesli Börek Mantısı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
130 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500 g Pınar Kıymalı ve Patatesli Rulo Börek
Pınar
10 g Pınar Tereyağı
Pınar
200 g süzme yoğurt
1 diş kıyılmış sarımsak
3 g kuru nane
5 g kırmızı toz biber
2 g kaya tuzu

Kıymalı Patatesli Börek Mantısı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Pınar Kıymalı ve Patatesli Rulo Börekleri önceden ısıtılmış 180°C fırında 30 dakika pişirin.
  • Bu sırada ekşi krema ve süzme yoğurdu sarımsak ve kaya tuzu ile çırpın.
  • Börekler pişince servis tabağına dizip tereyağını ocağa koyun.
  • Tereyağına kuru nane ve toz biberi ekleyerek karıştırın.
  • Daha sonra böreklerin üzerine ekşi Kremalı ve süzme yoğurtlu karışımı ve baharatlı tereyağını gezdirerek servis edin. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Selin Güloğlu
Selin Güloğlu
Yaşar Üniversitesi - Öğr. Gör. Eğitmen Şef
Bal Kabaklı Mantı Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
4B Görüntüleme
Anne Poğaçası Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
İngiliz Turtası Tarifi
70 Dakika
6-8 Kişilik
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.