Tarif

Mantar Çorbası Tarifi

Ekşi kremalı mantar çorbası tarifi! Mantar çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla pratik mantar çorbası yapımı.
40 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Mantar Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 62B
  • 29
  • Kaydet

Mantar Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g mantar
25 g un
600 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
35 g sıvı yağ
yeteri kadar tuz&karabiber
480 ml su

Mantar Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Mantarları istediğiniz büyüklükte doğrayın. Sıvı yağda suyunu salıp çekene kadar kavurun.
  • Unu ekleyip kavurun. Suyunu ekleyip orta ateşte kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Altını kısıp 10 dakika daha kaynatın.
  • Ateşten almadan ekşi kremayı ekleyip, tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Bir taşım daha kaynatıp sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi
46B Görüntüleme
Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Fırınlanmış Domates Çorbası Tarifi
41B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Lebeniye Tarifi
105 Dakika
2-4 Kişilik
59B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.