Tarif

Mantar Çorbası Tarifi

Ekşi kremalı mantar çorbası tarifi! Mantar çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla pratik mantar çorbası yapımı.
40 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Mantar Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 60B
  • 30
  • Kaydet

Mantar Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g mantar
25 g un
600 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
35 g sıvı yağ
yeteri kadar tuz&karabiber
480 ml su

Mantar Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Mantarları istediğiniz büyüklükte doğrayın. Sıvı yağda suyunu salıp çekene kadar kavurun.
  • Unu ekleyip kavurun. Suyunu ekleyip orta ateşte kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Altını kısıp 10 dakika daha kaynatın.
  • Ateşten almadan ekşi kremayı ekleyip, tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Bir taşım daha kaynatıp sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Mercimek Çorbası Tarifi
70 Dakika
8-10 Kişilik
440B Görüntüleme
Havuç Çorbası Tarifi
35 Dakika
4-6 Kişilik
27B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Terbiyeli İşkembe Çorbası Tarifi
373B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.