Tarif

Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi

Bol sebzeli pancar çorbası tarifi ile karşınızdayız. Şifa deposu sebzeli pancar çorbası nasıl yapılır? Pratik pancar çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 24B
  • 89
  • Kaydet

Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet orta boy pancar
1 adet kereviz
1 adet patates
2 diş sarımsak
5 g taze zencefil
1 adet kereviz sapı
1/4 adet nar
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
500 ml sıcak su
500 ml tavuk suyu
tuz
Süslemek için:
Pınar Krema
Pınar

Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Pancar, kereviz, patates ve sarımsakların kabuklarını soyup iri iri doğrayın.
  • Taze zencefili rendeleyin, kereviz sapını doğrayın, narı ayıklayın.
  • Bir tencerede tereyağını eritin, tüm sebzeleri tencereye ekleyip 5-6 dakika boyunca kavurun.
  • Üzerine sıcak su ve tavuk suyunu ilave edin, 20-25 dakika karıştırarak kaynatın.
  • Bütün sebzelerin haşlandığından emin olduktan sonra rondo ya da blenderda pürüzsüz kıvam alana kadar çekin.
  • Tuz oranını damak zevkinize göre ayarladıktan sonra güzel bir çorba kasesine alın.
  • Krema ile süsleyerek servis edin.

Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi Püf Noktası

*Tercihen nar tanelerini çorbanıza en son ekleyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
4.8
5 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Yayla (Yoğurt) Çorbası Tarifi
172B Görüntüleme
Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi
59B Görüntüleme
Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Borş Çorbası Tarifi
90 Dakika
6-8 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.