Tarif

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi

Ana yemek kadar doyurucu olan ayran aşı çorbası tarifi nasıl yapılır? Ayran aşı yapımında hangi malzemeler kullanılır? İşte detaylar...
20 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Soğuk, Karıştırma
Paylaş
  • 61B
  • 120
  • Kaydet

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Yoğurt
Pınar
10 g kuru nane
5 g sumak
8 g tuz
250 g haşlanmış nohut
250 g haşlanmış buğday
1 demet taze nane
soğuk su + buz

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Yoğurdu derin bir kaba alın. Üzerine kuru nane, sumak, tuz, haşlanmış nohut ve buğdayları ekleyin.
  • Kıvamına göre soğuk su ve buz ilave ederek karıştırın.
  • Son olarak ince kıyılmış taze naneyi ekleyin.
  • Hazır olan Ayran Aşı çorbasını bir kaseye alın. Üzerini nane, sumak ve zeytinyağı ile süsleyerek servis edin.

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi Püf Noktası

*Tercih ettiğiniz servis ısısına göre yalnızca su ve buz ilave ederek karıştırmaya devam edin.
*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Kinoalı Ayran Aşı Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
27B Görüntüleme
Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Soğan Çorbası Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
88B Görüntüleme
Brokoli Çorbası Tarifi
35 Dakika
4-6 Kişilik
47B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.