Tarif

Somon Mus Tarifi

Somon mus tarifinin lezzeti masanıza renk katacak! Somonlu mus nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Somon Mus Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 31
  • Kaydet

Somon Mus Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
80 g taze somon fileto
30 ml Pınar Krema
Pınar
10 g kıyılmış dereotu
3 adet kapari
10 g tuz
5 g karabiber
40 g Pınar Ekşi Krema
Pınar

Somon Mus Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Taze somon filetolarını küçük parçalara ayırın.
  • Ekşi krema, kıyılmış dereotu, kapari, krema ve baharatları püre haline gelene dek blenderden geçirin.
  • Taze somon filetolarıyla birleştirip servis tabağına alın.
  • Dilerseniz krema torbası yardımı ile bardaklara paylaştırıp kızarmış yufkalarla birlikte servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Enginarlı Humus Tarifi
45 Dakika
2 Kişilik
23B Görüntüleme
Havuçlu Meze Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
43B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Pancarlı Humus Tarifi
45 Dakika
8-10 Kişilik
28B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.