Bugün Ne Pişirsem?

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
03.01.2019
Ezogelin Çorbası Tarifi

Sofraların geleneksel tadı Ezogelin çorbası tarifi: Türk mutfağına özgü geleneksel tadıyla Ezogelin çorbası tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...

50 Dakika
6-8 Kişilik
435B Görüntüleme
04.05.2021
Kuru Cacık Tarifi

Ferah kuru cacık tarifi: Kuru cacık nasıl yapılır? Şipşak hazırlayabileceğiniz, leziz bir meze tarifi! Kuru cacık yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
97B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
14.05.2021
Kıymalı Yaprak Sarma Tarifi

Kıymalı (etli) yaprak sarması tarifi nasıl yapılır? Yaprak sarması yapmanın püf noktaları nelerdir? Geleneksel nefis yaprak sarma tarifi için tıklayınız!

80 Dakika
6-8 Kişilik
57B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
16.07.2021
Et Sote Tarifi

Kurban Bayramı sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olan et sote, hem pratik hazırlanışı hem de doyurucu lezzetiyle kalpleri fethediyor. “Et sote nasıl yapılır?”, “Kurban etiyle yumuşacık et sote pişirmenin püf noktaları nelerdir?” gibi soruların yanıtlarını arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Tam kıvamında, suyunu salmadan pişmiş, mis kokulu bir et sote tarifi için adım adım tüm detaylar burada sizi bekliyor.

40 Dakika
2-4 Kişilik
602B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
04.06.2025
Fıstıklı Şekerpare/Fıstıkpare Tarifi

Bayram sofralarına hem şıklık hem de lezzet katacak bir tatlı arıyorsanız, fıstıklı şekerpare tarifi tam size göre! Antep fıstığıyla zenginleşen bu özel tatlı, klasik şekerpareye yepyeni bir dokunuş kazandırıyor. Ağızda dağılan yapısı ve tam kıvamında şerbetiyle dikkat çeken fıstıkpare, bayramda misafirlerinize ikram edebileceğiniz en özel tatlılardan biri. “Fıstıklı şekerpare nasıl yapılır?”, “Fıstıkpare tatlısının püf noktaları nelerdir?” gibi soruların cevabını bu tarifte bulabilir, bayram sofralarınızı unutulmaz kılabilirsiniz.

60 Dakika
6-8 Kişilik
1B Görüntüleme