Bugün Ne Pişirsem?

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
05.03.2020
Kırmızı Soğan Turşusu Tarifi

Kırmızı soğandan yapılabilecek en güzel turşu tarifi sizlerle! Kırmızı soğan turşusu tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü soğan turşusu tarifi için işte detaylar...

30 Dakika
4-6 Kişilik
28B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
28.05.2020
Acılı Kuru Fasulye Tarifi

Acılı Kuru Fasulye, Türk mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden biri olup, baharatların ve acının mükemmel uyumunu sunar. Yumuşacık kuru fasulyelerin, acı biber ve zengin baharatlarla buluştuğu bu tarif, hem doyurucu hem de lezzetli bir alternatiftir. Bol acılı güveçte kuru fasulye tarifi nasıl yapılır?

70 Dakika
4-6 Kişilik
42B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
29.06.2020
Kirazlı Dondurma Tarifi

Hem yaparken hem yerken keyif alacağınız dondurma tariflerinde bugün! Pratik kirazlı ve karadutlu dondurma nasıl yapılır? Denemeye var mısınız? 🍒😋

55 Dakika
4-6 Kişilik
31B Görüntüleme
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
12.04.2021
Sade Yağlı Pirinç Pilavı Tarifi

Her yemeğin yanına yakışan bol tereyağlı pirinç pilavı tarifi nasıl yapılır? Sade yağ nasıl elde edilir? Sade yağlı tane tane pilav yapmanın püf noktaları nelerdir?

45 Dakika
4-6 Kişilik
41B Görüntüleme