Yaza özel bir lezzet, tam kıvamında dondurmalı irmik helvası tarifi nasıl yapılır?
Denizden sofraya somon tarifi! Tavada ızgara somon nasıl yapılır?
Patates püresi, hemen hemen her yemeğin yanına yakışan klasik bir garnitürdür. Ancak, doğru malzemeler ve tekniği kullanarak hazırlanan orijinal bir patates püresi, sofranıza bambaşka bir lezzet katabilir. Bu tarifte, tam kıvamında, kremsi ve lezzetli patates püresi yapmanın püf noktalarını da bulacaksınız!
Ekşi, ferah ve hafif acılı bir lezzet arayanlara özel: Yoğurtlu yeşil erik ile hazırlanan bu erikli yoğurtlu meze, yaz sofralarınıza sıra dışı bir dokunuş katacak! Süzme yoğurdun kremsi dokusu, rendelenmiş yeşil elma ve can eriğin ekşiliğiyle buluşuyor. Acı pul biber ve misket limonu suyu ile dengelenen bu erik mezesi, hafif ama etkili bir başlangıç arayanlar için birebir. Fark yaratan bu ferah yaz mezesi tarifine ulaşmak için hemen tıklayın! 🌿