Tarif

Ekşi Kremalı Kuymak Tarifi

Karadeniz'in eşsiz lezzeti, kuymak tarifine farklı bir yorum! Ekşi Kremalı Kuymak tarifi nasıl yapılır?
15 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 19B
  • 55
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Kuymak Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g Pınar Tereyağı
Pınar
35-40 g mısır unu
200 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
250 g çeçil peyniri
tuz&karabiber

Ekşi Kremalı Kuymak Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle tereyağını eritin, üzerine unu ekleyip güzelce kavurun.
  • Ekşi kremayı ilave edip sürekli karıştırmaya devam edin.
  • Ardından çeçil peynirini ilave edip eriyene kadar pişirin.
  • Ocaktan almadan önce tuz ve karabiberle lezzetlendirin ve bekletmeden sıcak olarak servis edin.

Ekşi Kremalı Kuymak Tarifi Püf Noktası

*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Ispanaklı Pizza Tarifi
20 Dakika
1 Kişilik
17B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Pancake Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
71B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sucuk Sarma Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.