- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Havuçlu Meze Tarifi
Tarif
Havuçlu Meze Tarifi
Sofralarınıza lezzet katacak, bol cevizli havuçlu meze tarifi! Havuçlu meze tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? İşte detaylar...
25 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Soğuk

Paylaş
- 41B
- 99
- Kaydet
Havuçlu Meze Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Havuçlu Meze Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Yıkanan havuçları irice rendeleyin.
- 2Ocağa alınan tavaya zeytinyağını dökün ve rendelenmiş havuçları ekleyin.
- 310-15 dakika kadar soteleyin. Havuçları çok fazla öldürmeyin.
- 4Ocaktan alınan havuçları soğumaya bırakın.
- 5Bir kaseye ekşi krema, rendelenmiş sarımsak, ceviz içi ve tuz ilave edin.
- 6Bütün malzemeleri karıştırın ve soğuyan havuçlarla birleştirin.
- 7Damak tadınıza göre sarımsak ya da tuz ilave edebilirsiniz.
Havuçlu Meze Tarifi Püf Noktası
*Dilerseniz sarımsağı kavurabilirsiniz.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
5.0
5 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.