Tarif

Mıkla Tarifi

Tarihi bir lezzet olan mıkla tarifi sizlerle. Mıkla nedir, nasıl yapılır?
15 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
Mıkla Tarifi
Paylaş
  • 32B
  • 47
  • Kaydet

Mıkla Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Yoğurt
Pınar
4 adet yumurta
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
5 adet kruton ekmek
5 g pul biber
5 g kaya tuzu

Mıkla Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Tereyağını bir tavaya alın eritin ve üzerine yumurtaları kırın.
  • Ocağın altını açın, çok fazla karıştırmadan pişirin.
  • Yumurtalar tamamen pişince ocağın altını kapatın ve biraz soğumaya alın.
  • Yoğurdu kaya tuzu ile hafif çırpıp yumurtaya ekleyin.
  • Biraz harmanlayıp servis tabağına alın.
  • Üzerine kruton ve pul biber serpip servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Ekşi Kremalı Muzlu Pancake Tarifi
16B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Çilekli Labneli Yulaf Ekmeği Tarifi
16B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Kakaolu Krep Lamberti Tarifi
20 Dakika
2 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.