Tarif

Sucuklu Tarhana Çorbası Tarifi

Anadolu klasiği leziz bir tarhana çorbası tarifi.
30 Dakika
2 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Sucuklu Tarhana Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 26B
  • 24
  • Kaydet

Sucuklu Tarhana Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Pınar Gurme Sucuk
Pınar
70 g tarhana
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
20 g domates salçası
750 ml su
5 g tuz

Sucuklu Tarhana Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bir kasede tarhanayı bir bardak su ile ıslatın ve yaklaşık 1 saat tarhanayı yumuşayana kadar bekletin.
  • Orta ateşteki bir tencereye 5 bardak su koyun, kaynayınca tarhanayı yavaş yavaş tencereye aktarın.
  • Sürekli karıştırarak topaklanmasını engelleyin, 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.
  • Bir tavada küp şeklinde doğradığınız sucukları tereyağı ile soteleyin, hazır olan çorbanın üzerine döküp sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
Miso Çorbası Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
8B Görüntüleme
Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Geleneksel Düğün Çorbası Tarifi
77B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
Et Sulu Şehriye Çorbası Tarifi
28B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.