Dünyanın dört bir yanında gastronomi alanın en iyilerini seçen Gault & Millau rehberi, kalite ve özgünlüğün sembolü olarak kabul ediliyor. Kısık Ateş Akademi 'Lezzet Avcıları' kategorisinde, bu prestijli rehbere girmeyi başaran restoranları bir araya getiriyor, sizi mutfağın sanatla buluştuğu noktalara davet ediyoruz. Gault & Millau Türkiye rehberinde ödül kazanan yeni ve yükselen restoranlar nelerdir? Özgün tatlar, yenilikçi teknikler ve unutulmaz deneyimler için bu özel koleksiyonu keşfedin! 🌟
'En İyi Brunch Mekanı’ ödülünü alan Beca İstanbul, ziyaret listenizde kesinlikle yer almalı. 🧡
Ankara’da deniz ürünlerinin adresi: Trilye Restoran.🐟Tazeliği ve lezzetiyle ödüllü mutfağı, denizden uzak bir şehirde bile fark yaratıyor. Ankara’ya yolunuz düşerse mutlaka denemelisiniz!💙
Geleneksel tatların modern yorumuyla boğaz kıyısında bir deneyim.
Deneyimli İtalyan şef Claudio Chinali liderliğindeki Terrazza Italia, Gault & Millau Türkiye 2025 Chef’s Table kategorisinde 2 Şapka Ödülü'ne layık görüldü.
Zula Burger: Gault & Millau ‘En İyi Sokak Yemeği’ Ödüllü Lezzet
Hiç Urla: Yerli Urla mutfağı ile sürdürülebilir bir deneyim sizleri bekliyor! 🌿
Reşitpaşa’daki bu butik lokantada, tadım menüsüyle Anadolu mutfağını yeniden keşfedeceksiniz. Mutlaka deneyimlemelisiniz!
Banko Burger, gastronomi dünyasında kalitesini kanıtlamış bir marka olarak Gault&Millau Türkiye Rehberi tarafından Modern Cuisine kategorisinde 1 Toque ödülüne layık görüldü.✨
Ödüllü restoranları geziyoruz! Eğer Urla’da geleneksel Ege mutfağını deneyimlemek isterseniz, Beğendik Abi kesinlikle keşfedilmesi gereken bir adres!