Geleneksel Ramazan çorbalarıyla iftar sofralarınıza lezzet katmaya ne dersiniz? Size özel hazırladığımız nefis çorba tarifleriyle, bugün hangi çorbayı pişirsem sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. İftar menünüzü zenginleştirmek için seçtiğimiz bu lezzetli ve doyurucu çorba tariflerini gelin birlikte keşfedelim! 🥣🌙
Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak, lezzet dolu bir çorba arıyorsanız, erişteli nohutlu domates çorbası tam size göre! Zeytinyağının hafif aroması, baharatların zenginliği ve eriştelerin yumuşak dokusu bir araya gelerek, çorbanın eşsiz lezzetini oluşturuyor. Haşlanmış nohutların eklenmesiyle doyuruculuğu artan bu çorba, besleyici ve sağlıklı bir seçenek sunuyor. Hem pratik hem de doyurucu olan erişteli nohutlu domates çorbası tarifi, evde kolayca hazırlayıp sofralarınıza sıcaklık ve lezzet katabileceğiniz mükemmel bir seçenek. Afiyetle! 🍅🍲
Kış aylarında içinizi ısıtacak sıcacık bir domates çorbası tarifi... Klasik domates çorbası nasıl yapılır?
Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü Bezelye. Bezelye çorbası tarifine farklı bir yorum: Zerdeçallı bezelye çorbası tarifi nasıl yapılır?
Bol vitamin içeren kerevizle lezzetlendirilmiş, besleyici ve hafif bir başlangıç. Kerevizli mercimek çorbası tarifi nasıl yapılır?
Süt ve domatesin mükemmel uyumunu tatmak için pratik ve kolayca hazırlayabileceğiniz bu çorba, aynı zamanda farklı baharatlarla tatlandırılarak damak zevkinize göre özelleştirilebilir. Sütlü domates çorbası, hem sağlıklı hem de doyurucu bir alternatif sunar. Tam kıvamında domates çorbası tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? İşte detaylar...
Tavuk suyuna tel şehriye çorbası nasıl yapılır? Terbiyeli tavuk suyu çorbası tarifi nasıl yapılır? Tavuk suyu çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? Nefis şehriyeli tavuk suyu çorbası tarifi için tıklayınız!
İsmi Arapça bir kelimeden gelen nefis Lebeniye çorbası tarifi.
Orijinal pirinçli sulu köfte tarifi, nasıl yapılır? En lezzetli sulu köfte yapmanın püf noktaları nelerdir?
Peskütan nedir? Ekşiyen ayran, ateş üzerinde bir müddet karıştırılarak iyice ısıtılır. Ateşten indirdikten sonra içerisine taze ve soğutulmuş bir miktar daha ayran katılır. Elde edilen karışım tuzlanarak keseler içerisinde soğumaya bırakılır. İçerisindeki acımtırak su süzülüp, bir yoğurt kıvamını aldığında kimi yörelerde plastik kaplara, kimi yörelerde de küplere konularak saklanır. Bu işlemle elde edilen yoğurda 'Peskütan' denir. Peskütan çorbası tarifi nasıl yapılır?