Tarif

Poşe Yumurtalı Bruschetta Tarifi

Kolay yapılan lezzetli poşe yumurtalı bruschetta tarifi...
10 Dakika
1 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Tencere
Poşe Yumurtalı Bruschetta Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 38
  • Kaydet

Poşe Yumurtalı Bruschetta Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
20 g Pınar Beyaz
Pınar
1 adet avokado
1 adet yumurta
2 dilim ekşi mayalı ekmek
2 adet kiraz domates
5 ml sirke
3 g tuz

Poşe Yumurtalı Bruschetta Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bir sos tenceresinde 2 bardak suyu kaynamaya bırakın.
  • Su kaynayınca sirke ve tuzu ilave edip girdap olacak şekilde hızlıca karıştırın.
  • Tam bu esnada hızlıca ortasında oluşan girdaba yumurtayı kırın ve ocağın altını iyice kısın.
  • Bu işlem sayesinde poşe yumurtanın sarısı içinde kalacak dışı beyazıyla kaplanacak ve pişmiş olacaktır.
  • Yumurtayı dilediğiniz kadar pişirdikten sonra ıslaklığını alması için bir peçetenin üzerine alın.
  • Ekşi mayalı ekmekleri güzelce kızartıp üzerine Pınar Beyaz sürün.
  • Diğer yandan avokadoyu bir çatal yardımı ile ezip ekşi krema ile karıştırın.
  • Her şey hazır olduğunda tabağa ekmekleri koyup üzerine avokado ezmesini sürün, onun üstüne de poşe yumurtayı yerleştirin.
  • Doğranmış domates eşliğinde servis edin.

Poşe Yumurtalı Bruschetta Tarifi Püf Noktası

*Yumurtanızın istediğiniz gibi piştiğini anlamak için kevgir yardımı ile sarısını kontrol edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Yumurta Dolmaları Tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Sebzeli Frittata Tarifi
55 Dakika
6-8 Kişilik
38B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Kuşkonmazlı Frittata Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
19B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Orçun Ercan
· 27.03.2020

Çılbır gibi oldu. Püf noktası nedir sarısının içeride kalması bilemedim

Kısık Ateş Akademi

Kaynar suya sirke ve tuzu ilave edip, girdap olacak şekilde suyu hızlıca karıştırman akabinde yumurtayı kırman gerekir. Sarısının dağılmaması için bir süre bekleyip piştiğinden emin ol, pişme esnasında çok müdahale etmeyerek dağılmasını önleyebilirsin.

Yasin BOSNALI
· 07.03.2021

Ekşi Kremanızı bulamıyorum. Özellikle satıldığı bir zincir market vb. var mı?

Uzman Kısık Ateş Akademi bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

Merhaba, Metro marketlerinden bulabilirsiniz.