Koleksiyonlar

İftarlık Meze Tarifleri

Ramazan sofralarının en keyifli anlarından biri, iftarı açtıktan sonra lezzetli mezeler eşliğinde sofranın tadını çıkarmaktır. Hafif ama doyurucu, geleneksel ama yenilikçi dokunuşlarla hazırlanan mezeler, iftar menünüze renk ve lezzet katar. Zeytinyağlılardan yoğurtlu lezzetlere, közlenmiş sebzelerden bol baharatlı ezmelere kadar en güzel mezelerle sofranızı zenginleştirin. Hem pratik hem de göz alıcı bu tariflerle iftar sofralarınıza şıklık ve lezzet katın! 🧑‍🍳✨

Haydari Tarifi

Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarif, sadece birkaç malzeme ile sofralarınıza ferah bir dokunuş katar. Türkiye lezzet haritasında birçok yerde karşımıza çıkan ve çok sevilen Haydari tarifi nasıl yapılır?

590B Görüntüleme
Frenk Cacığı Tarifi

Leziz ve ferahlatıcı bir cacık tarifi. Frenk cacığı nasıl yapılır?

38B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sucuklu Humus Tarifi

Humus, Ortadoğu mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olup, sofralarımıza hem besleyici hem de lezzetli bir dokunuş katıyor. Ancak bu tarifte, klasik humusa farklı bir boyut kazandırıyoruz! Geleneksel humus tarifine pratik dokunuş katan bu lezzet, ister ana yemek olarak, ister keyifli bir atıştırmalık olarak sofralarınızı süsleyecek. Hazırlaması son derece kolay bu humus tarifini gelin birlikte keşfedelim.

40B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Çerkez Tavuğu Tarifi

Çerkez veya Çerkes tavuğu olarak bilinen bu güzel mezeye yılbaşı menünüzde yer verebilirsiniz. Çerkez tavuğu nasıl yapılır?

78B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Pancarlı Brüksel Lahanası Tarifi

Fırında zeytinyağlı pancar ve Brüksel lahanası tarifi nasıl yapılır? Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz pancarlı brüksel lahanası yapmanın püf noktaları nelerdir?

23B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Girit Ezmesi Tarifi

Orijinal ve en beğenilen Girit ezme tarifi nasıl yapılır? Girit ezme tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? İşte detaylar...

120B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Peynirli Kapya Biber Dolması Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü hem çok leziz hem çok sağlıklı sebzeler arasında yer alan Kapya Biber! Sofralarınıza çok yakışacak, oldukça kolay peynirli kapya biber dolması tarifi nasıl yapılır? Güzel bir meze önerisi olacak pratik kapya biber dolması yapmanın püf noktaları nelerdir? Tarifin tüm detaylarına videomuzdan ulaşabilirsiniz!

26B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Babagannuş Tarifi

Babagannuş veya Abugannuş, ana malzemesi közlenmiş patlıcan olan babagannuş, yöresel farklılıklar gösteren, hem salata hem de meze olarak servis edilebilen enfes bir lezzettir. Babagannuş nedir? Babagannuş tarifi nasıl yapılır? Közlenmiş biber, domates ve sarımsağın patlıcanla buluştuğu bu tarif, sofralarınıza otantik bir tat katacak. En iyi kıvamı ve lezzeti yakalamak için püf noktalarıyla birlikte babagannuş yapımını adım adım öğrenin!

63B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Mercimek Köftesi Tarifi

Kalabalık misafir sofralarının en sevilen lezzetlerinden Mercimek Köftesi tarifi. Mercimek köftesi nasıl yapılır? Mercimek köftesi yapmanın püf noktaları nelerdir?

223B Görüntüleme